Palju GoMore Keyless maksab -auto omanikule?


Keyless-seadme paigaldamine ja eemaldamine on autoomanikele ning liisingu klientidele tasuta.


  • GoMore Leasing-kliendid saavad Keyless-seadme tasuta oma autole 3 kuuks. Pärast seda maksab Keyless-seadme hoidmine GoMore Leasing-klientidele (kellel on GoMore'i kaudu tellitud eraleasing-auto) 15 € kuus. Seadme paigaldamine ja eemaldamine on tasuta.

  • Eraisikutele- ja ettevõttele kuuluvatele autodele on GoMore Keyless tellimine tasuta esimese kuu aja jooksul. Pärast seda maksab Keyless-seade 20 € või 15 € (kui on vähemalt 2 autot GoMore'is kaudu rendil). Üldiselt teenitakse see ühe rentimisega tagasi ja kuutasu Soomes vähendada tuludeklaratsiooni tehes.

  • Keyless on aktiivsele GoMore'i autoomanikule väga ahvatlev valik, kuna see muudab rentimise sinule ja rentnikule sujuvamaks ning suurendab samal ajal auto rentimise nõudlust. Üldiselt renditakse Keyless-autot 5 korda rohkem kui tavalist GoMore'i autot!

Kui oled huvitatud oma autole Keyless-süsteemi paigaldamisest, võta meiega ühendust e-posti aadressil keyless@gomore.ee või telefonil +372 668 1167 (tööpäevadel kell 9:30-11.30 ja 13.00-15.00). Samuti võid lugeda lisainfot ja jätta meile päringu GoMore Keylessi kohta siin.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.